Battlax s23 NOVINKA

Hypersport MOTOCYKLOVÁ PNEUMATIKA
alt text
Drag to rotate this tyre

Battlax s23 NOVINKA

Hypersport MOTOCYKLOVÁ PNEUMATIKA
Drag to rotate this tyre
  • Skvělá rychlost v zatáčkách a přilnavost v ramenech
  • O 4 % rychlejší čas na kolo na mokré trati
  • O 3 % kratší brzdná dráha na mokru
  • Zlepšení životnosti o 8 % 
  • Nová referenční hypersportovní pneumatika
Read more Read less

Tabulka rozměrů PNEUMATIKY Battlax s23

Stáhnout přehled rozměrů

Technologie

3LC

3-LAYER COMPOUND

Pokročilá technologie běhounové směsi Bridgestone pro vaši přední pneumatiku. Tvrdá směs běhounu ve středu pneumatiky poskytuje stabilitu při silném brzdění, ovladatelnost v přímém směru a vysoký kilometrový výkon. Na ramenou je směs měkká a zajišťuje vysokou přilnavost v zatáčkách a zpětnou vazbu...až do plného úhlu náklonu.

5LC

5-LAYER COMPOUND

Tato jedinečná technologie běhounové směsi pro zadní pneumatiky, vyvinutá inženýry MotoGP společnosti Bridgestone, kombinuje 3 různé běhounové směsi. Tvrdá běhounová směs ve středu pneumatiky nabízí vyšší stabilitu, ovladatelnost v přímém směru a vysoký kilometrový výkon. Směs v horní části ramene poskytuje maximální trakci při polovičním úhlu náklonu v zatáčkách. Směs v dolní části ramene nabízí vysokou boční přilnavost a vnímání kontaktu s vozovkou při velkých úhlech náklonu. Výjimečná technologie pro výjimečnou jízdu!

 

SPIRÁLOVITĚ NAVINUTÝ PÁS, (MS) BELT

NIŽŠÍ TEPLOTA, VĚTŠÍ STABILITA

Lehké a odolné kordy ovinuté po obvodu pneumatiky zajišťují hladké vnímání přilnavosti. To přispívá k vysokému výkonu s redukcí hmotnosti, zlepšením přilnavosti, rotační stabilitou, rychlostním výkonům a tlumení.

KORD S VYSOKOU PEVNOSTÍ V TAHU (HTSPC)

LEPŠÍ CELKOVÁ OVLADATELNOST

Ocelový kord je vyroben z jednotlivě pogumovaných vnitřních vláken s vysokou tepelnou vodivostí, což zvyšuje přenos tepla a snižuje riziko prasknutí. Jeho vlastnosti podporují vysokou rychlostní stabilitu, přilnavost, absorpci a odolnost.

RC POLYMER

LEPŠÍ KONTAKT S VOZOVKOU

Technologie RC Polymer optimalizuje rozmísení siliky v pryžové směsi a zlepšuje pružnost běhounu, což umožňuje lepší kontakt s povrchem vozovky za tepla i za studena. Nižší molekulární tření také snižuje valivý odpor, a tím i spotřebu paliva.

SILICA RICH EX PRO PŘEDNÍ PNEUMATIKU

VYŠŠÍ PŘILNAVOST PŘEDNÍ PNEUMATIKY

Vyšší výkon na mokru díky ještě vyššímu množství siliky ve srovnání s konvenční směsí SILICA RICH.

NANOPRO-TECH™

VYŠŠÍ PŘILNAVOST, VĚTŠÍ KILOMETROVÝ VÝKON

NanoPro-Tech&trade je název technologie Bridgestone, která optimalizuje výkon pneumatiky na molekulární úrovni. Pomáhá snížit tření, teplotu a deformaci běhounu během otáčení pneumatiky, což má za následek lepší přilnavost a delší životnost.

PULZNÍ DRÁŽKA (PULSE GROOVE)

LEPŠÍ VÝKON NA MOKRU

Konstrukce dezénu běhounu kombinuje pulzně tvarované drážky s malými středovými deflektory. Pulzní drážky vyrovnávají proudění a rychlost průtoku vody, čímž zefektivňují její odvod. To vše vede k lepší přilnavosti a adhezi za mokra a menšímu poměru prokluzu.

Objevte více